…saya dorong dia suruh baring smbil usap usap badan dia di sana sini. Bila tangan saya sampai kat tundun dia dahh mula mendengus. Pas dia baring saya mula kiss dan…

…Tapi dengan tidak di sangka sepucuk surat yang aku tak kenal tulisannya sampai ke bilik aku. Aku tengok cop stem tu cop pos office Kajang. Surat itulah surat yang meneruskan…

…kain batik dia keatas pelan pelan. Kak Ranny diam lagi. saya tarik lagii pelan pelan kain dia keatas sampaila kepangkal peha. tak ada bantahan juga. sampaikan dahh takda apa lagii…

…Mula-mula, boringlah saya rasa, tambahan lagii bila kena sindir dengaan kawan-kawan saya yg lalu depan kedai, tension-tension. Hari-hari begituu , sampai dahh tak ada apa ingin buat atau tengok, semua…

…angin di biliknya itu. “Bila abang kena pergi ni…?” suara emak Atan bertanya sambil mereka makan. “Abang rehat dulu sejam dua, abang berangkatlah¡K. Barang yang abang bawa tu kena sampai…

…jumpa tunang tersayang……..aku sampai kat opis dia lebih kurang kul 8.30 pagi….sampai jer…aku call dia….dia pun suruh guard tu benarkan aku masuk….sampai kat dalam opis dia terus cakap…’nadia, abang nak….’…

…sampai ke puncak nikmat. Selepas itu mak berkata, “Mak dah sampai…puas, Napi teruskan sampai Napi puas.” Aku teruskan henjutanku dalam keadaan pepek emak yang basah dan licin. “Napi bila nak…

…leher awek tu. Awek tu pulak dengan tak I sangka-sangka membukak butang bajunya sendiri. Taklah sampai habis cuma dua butang yang atas je, tapi sampailah menampakkan colinya yang seakan tak…

…phone jauh. dah lama adik kat sini? , tanyanya lagi. saya jawab, Lama jugak, tunggu kawan tak sampai-sampai lagii nie. Lepas tu kite tak berkata apa-apa. Lama jg kite memerhatikan…

…tubuhnya menghenjut-henjut. Aku terasa batangku licin dan hampir terlepas dari kemutannya yang kuat. aku sedar, emak udah sampai ke puncak nikmat. Selepas itu emak berkata, “emak dahh sampai. puas, Dommi…